reklama
hledat uživatel
       

2. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Sýrové suflé

Sýrové suflé

Recept na suflé, které zapékáme v malých mističkách a podáváme přímo v nich jako předkrm či chuťovku.


  • 2,9

    805×

    2,8 805
  • 35 min

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Energetická hodnota

1387 kJ / 331,4 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Postup přípravy

Goudu nastrouháme a ovčí sýr rozdrobíme, sýry v misce promícháme. Žloutky oddělíme od bílků a z bílků vyšleháme tuhý sníh.

K sýrům přidáme žloutky, hořčici, majoránku a pepř. Řeřichu omyjeme a lístečky smícháme se sýrovou hmotou, na závěr vmícháme ušlehaný sníh z bílků.

Sýrovou směs naplníme do máslem vymazaných zapékacích mističek a v předehřáté troubě na 180 °C pečeme cca 20 minut.

Sýrové suflé ihned podáváme, chutná jako předkrm či chuťovka.

Foto: Shutterstock.com

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Sýrové suflé

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.