reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Eidam vcelku vložíme do mikrotenového sáčku (zauzlujeme) a vložíme do horké vodní lázně. Udržujeme teplotu vody na hranici velmi mírného varu do doby, než sýr je rozteklý.

Na rozválení můžeme použít 2 obdélníky fólie a nebo postačí sklokeramické prkénko (sýr se na něj nelepí) o standardní velikosti. Rozválíme na cca 3 - 4 mm silný plát, vyjde to přesně na velikost sklokeramického prkénka.

Plát sýra poklademe plátky šunky a rovnoměrně potřeme utřeným taveným sýrem (obdélníčky) s česnekem. Do směsi můžeme přidat i nadrobno nasekanou červenou papriku pro kontrast. Plát srolujeme jako klasickou roládu. Poté sýrovou roládu nejlépe rozpůlíme, zabalíme důkladně do alobalu a vložíme do lednice přes noc, aby se roláda proležela.

Sýrovou roládu se šunkou a česnekem druhý den servírujeme podle potřeby nebo chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Sýrová roláda se šunkou a česnekem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.