reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Sýrová jehla s vařenými brambory

Výborná kombinace dvou chuťově rozdílných sýrů. Velmi snadný recept, který určitě nezklame.


  • 2,0

    28×

    2 28
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Tvrdý sýr eidam a uzený tvrdý sýr eidam nakrájíme na kostky.

Na špejle potom střídavě napichujeme oba sýry a celé je obalíme v klasickém trojobalu (vejce, hladká mouka, strouhanka).

Obalené sýrové jehly usmažíme ve fritéze a k tomu si uvaříme v hrnci nové brambory.

Sýrovou jehlu servírujeme s vařenými brambory, na talíři ozdobíme zeleninou a chuťově vylepšíme tatarskou omáčkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Sýrová jehla s vařenými brambory

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.