reklama
hledat uživatel
       

Switovský salát

Zelný salát s kabanosem, který můžeme jíst samotný i s chlebem. Na recept je třeba jen pár surovin.


  • 3,4

    3,4 5
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Energetická hodnota

2409 kJ / 575,5 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 540 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 668 hodnocení

Jak na pečení dortu

14. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Recept na domácí rajčatové pyré krok za krokem

13. 9. 2019

Postup přípravy

Kyselé zelí vsypeme do hrnce a uvaříme doměkka. Uvařené zelí scedíme, přendáme do větší mísy a necháme vychladnout.

Zelí osolíme, přidáme čistou majonézu a na kostičky nakrájený kabanos. Switovský salát na závěr dochutíme pepřem.

Switovský salát podáváme vychlazený.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Switovský salát

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.