reklama
hledat uživatel
       

Švýcarský punč

Recept na punč z griotky, višní a citronové šťávy.


  • 3,1

    11×

    3 11
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do sklenice dáme několik višní, zalijeme griotkou, citronovou šťávou a vroucí vodou.

Švýcarský punč ozdobíme plátkem pomeranče nebo citronu. Cukr podáváme zvlášť.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Švýcarský punč

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.