reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Švýcarský bramborák

Tento bramborák můžete podávat jako přílohu nebo jako hlavní jídlo a pokud přidáte oblíbené koření, budete mít bramborák krásně voňavý.


  • 2,9

    848×

    2,9 848
  • 30 min

Postup přípravy

Brambory omyjeme a vaříme asi 20 minut, potom je oloupeme a dáme je na hodinu do chladu. Na pánvičce osmahneme cibule, na sádle, nakrájené nadrobno. Brambory nastrouháme na hrubém struhadle, vložíme do pánve, posypeme solí. Mírně brambory přimáčkneme k pánvi a na mírném ohni opékáme dozlatova. Potom je za pomocí poklice obrátíme, opět osolíme a zase přimáčkneme, opékáme asi 5 minut i z druhé strany. Tento bramborák se tradičně podává k minutkám nebo frikasé.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Švýcarský bramborák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.