reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Svíčková z Tater

Svíčková tak trošku jinak. Navíc zde najdeme žampióny, kapary a bílé víno.


  • 3,0

    1 683×

    2,9 1683
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 826 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 601 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme. Maso vyjmeme a dáme do tepla. Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, na plátky pokrájené žampióny, kapary, promícháme, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, přidáme maso a krátce podusíme. Přidáme smetanu a víno a necháme provařit. Maso podáváme přelité šťávou a ozdobené plátkem citronu s brusinkovým kompotem a houskovými knedlíky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Svíčková z Tater

    Celkový počet komentářů: 4
    • jozova
      jozova

      houby v receptu

      použiť pravé hríby a dať si pozor na množstvo múky pri obalovaní mäsa - mäso musí byť len veľmi jemne múkou zapréšené

      13.04.2012 02:29:11

    • Spanel
      Spanel

      Svícková z Tater

      Tatranská sviecková je skutecný název tohoto jídla. Je to skutecne hovezí svícková pokrájená na nudle, prudce osmazena, pak se pridá sladká smetana, krátce se povarí a podáva se v bramboráku na pul prelozeném. Nekterí kuchari maso taky silne okorení.

      10.08.2004 00:14:16

      • Karlosak
        Karlosak

        Re: Svícková z Tater

        Clovece ja jsem si to uvaril a moc mi to nesmakovalo.

        27.08.2004 09:09:46



    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Svíčková z Tater

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.