reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Svíčková z Tater

Svíčková tak trošku jinak. Navíc zde najdeme žampióny, kapary a bílé víno.


  • 3,0

    1 682×

    2,9 1682
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme. Maso vyjmeme a dáme do tepla. Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, na plátky pokrájené žampióny, kapary, promícháme, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, přidáme maso a krátce podusíme. Přidáme smetanu a víno a necháme provařit. Maso podáváme přelité šťávou a ozdobené plátkem citronu s brusinkovým kompotem a houskovými knedlíky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Svíčková z Tater

    Celkový počet komentářů: 4
    • jozova
      jozova

      houby v receptu

      použiť pravé hríby a dať si pozor na množstvo múky pri obalovaní mäsa - mäso musí byť len veľmi jemne múkou zapréšené

      13.04.2012 02:29:11

    • Spanel
      Spanel

      Svícková z Tater

      Tatranská sviecková je skutecný název tohoto jídla. Je to skutecne hovezí svícková pokrájená na nudle, prudce osmazena, pak se pridá sladká smetana, krátce se povarí a podáva se v bramboráku na pul prelozeném. Nekterí kuchari maso taky silne okorení.

      10.08.2004 00:14:16

      • Karlosak
        Karlosak

        Re: Svícková z Tater

        Clovece ja jsem si to uvaril a moc mi to nesmakovalo.

        27.08.2004 09:09:46


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Svíčková z Tater

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.