reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Švestková povidla

Recept na domácí švestková povidla. Výborná do buchet, koláčů i knedlíků.


  • 3,1

    61×

    3 61

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Švestky omyjeme a vypeckujeme. Smícháme s cukrem, přidáme ocet a necháme 24 hodin odležet. Poté je bez míchání 5 hodin v troubě za mírné teploty svařujeme.

Švestková povidla nakonec prolisujeme a znovu povaříme na správnou hustotu.

Ještě horká povidla plníme do sklenic a otočíme dnem nahoru. Takto připravená švestková povidla vydrží několik let.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Švestková povidla

    Celkový počet komentářů: 2

    • juvenil
      juvenil

      Do pravých povidel nepatří cukr!

      19.09.2009 18:06:21

    • pilka
      pilka

      Švestková povidla

      Není tam toho octa moc? Prošla jsem více receptů a odpovídalo by tam dát jen 0,5dcl ne litru.Tak jak jeto doopravdy??????????

      02.09.2008 17:05:55

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Švestková povidla

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.