reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Švestková povidla z remosky

Tato povidla jsou rozhodně chutnější než kupovaná.


  • 4,4

    12×

    4,4 12

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

17940 kJ / 4284,9 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 775 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 005 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 730 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Nestačí ani vychladnout! Vděčný hrníčkový recept na borůvkový koláč

10. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Recept na domácí tvarohové nanuky krok za krokem

9. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 777 hodnocení

Rajčata v receptech: Rajčatové polévky, omáčky i báječné saláty

9. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 674 hodnocení

Jak využít zeleninu ze zahrádky? Zkuste recept na pravé maďarské lečo

8. 7. 2020

Postup přípravy

Do velké remosky dáme neloupané, vypeckované švestky a zasypeme je cukrem. Zamícháme a necháme stát do druhého dne.

Druhý den remosku zapneme a necháme 4 hodiny hřát. Obsah se zmenší o polovinu. Rozšleháme povidla metlou nebo rozmixujeme.

Švestková povidla z remosky naplníme do sklenic a krátce sterilujeme. Stačí 20 minut při 90 °C.

Švestková povidla z remosky podáváme a používáme podle chuti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Švestková povidla z remosky

    Celkový počet komentářů: 1

    • Hana
      Hana

      Dobrý den, bylo by dobré napsat, že se mají povidla v remosce míchat, protože se horní vrstva spálí.

      11.09.2013 09:34:24


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Švestková povidla z remosky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.