reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Švestková polévka

Recept na polévku s ovocnou šťávou.


  • 2,9

    934×

    2,9 934
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Švestky a ovesné vločky uvaříme ve vodě do měkka, minimálně půl hodiny.

Do základ polévky přidáme šťávu - pomerančový džus nebo šťávu za jablečného nebo švestkového kompotu) a cukr. Švestkovou polévku promícháme, případně krátce povaříme a je hotovo.

Švestkovou polévku podáváme teplou, vlažnou nebo vychlazenou, záleží na chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Švestková polévka

    Celkový počet komentářů: 1

    • Bouvet
      Bouvet

      nevím odkud jste čerpal recept,ale švestkový kompot v Norsku neexistuje a švestky se na pultech v obchodech nevyskytují...

      15.02.2005 00:23:16

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Švestková polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.