reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Švestková čokoláda

Tato čokoláda se hodí jak k jídlu pro děti, tak jako poleva na moučník.


  • 3,7

    10×

    3,7 10

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Švestky vypeckujeme, rozmixujeme a propasírujeme přes síto.

Přidáme cukr, vanilkový cukr, kakao a necháme odležet 24 hodin v chladu.

Švestkovou čokoládu plníme do skleniček a zalijeme rumem. Samozřejmě pokud připravujeme čokoládu pro děti, použijeme rumové aroma.

Švestkovou čokoládu sterilujeme 10 minut při 180 °C.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Švestková čokoláda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.