reklama
hledat uživatel
       

Švejžužu

Nakládané kuřecí maso k hranolkům a tatarské omáčce.


  • 3,9

    32×

    3,8 32
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme marinádu. Česnek oloupeme a nasekáme najemno nebo prolisujeme. Smícháme jej se sójovou a worcesterskou omáčkou, přidáme i vejce. Důkladně je rozšleháme. Vmícháme majoránku, kmín, chilli koření, pepř a solamyl. Marinádu důkladně promícháme.

Kuřecí maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na řízky nebo medailonky. Ty pak vložíme do marinády a necháme nejlépe přes noc uležet.

Druhý den kuřecí švejžužu osmažíme v rozehřáté pánvi.

Kuřecí švejžužu podáváme s hranolky a tatarkou nebo jinou přílohou podle chuti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Švejžužu

    Celkový počet komentářů: 1

    • Wolfin
      Wolfin

      Promiňte, ale tohle má se švejžužu společné jen jméno. Švejžužu (shuizhurou) se dělá primárně z vepřového, případně z hovězího masa. A jak už název napovídá, je to maso ve vodě (švej neboli shui je čínsky voda), pod ním je zelenina. Vypadá takhle: http://lh4.ggpht.com/_IlC14wIt 0sU/SqqooRKw8hI/AAAAAAAAAzY/cS TKZlRTvWM/d089b98624d7c62a6609 6e72.jpg Je vždy ostré s čili papričkama a celým černým pepřem. Doporučuji změnit jméno Vašeho receptu.

      14.11.2010 13:47:26


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Švejžužu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.