reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Švédský tvarohový koláč

Recept na koláč z dvou vrstev suchého těsta.


  • 4,6

    47×

    4,5 47
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Všechny ingredience na těsto smícháme dohromady a vypracujeme suché těsto.
Oddělíme 2 hrnky suché směsi a vsypeme je na tukem vymazaný plech.

Na vrstvu těsta vylijeme tvarohovou směs, kterou jsme vytvořili smícháním ingrediencí pro náplň. Předem jsme si vymačkali šťávu z citronu. Následně vysypeme zbytek suchého těsta, které rozprostřeme po celé ploše.

Na povrch tvarohového koláče rovnoměrně pokládáme tenké plátky másla a pečeme asi 30 minut v mírně předehřáté troubě.


reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Švédský tvarohový koláč

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.