reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Švédská chuťovka z filé

Nakládané ryby v marinádě jsou dobrou chuťovkou pro teplé letní večery.


  • 3,9

    12×

    3,9 12

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda

nálev



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Postup přípravy

Filety nenamáčíme, odstraníme kosti a kůži. Nakrájíme na větší kousky. Dáme do mísy s bylinkovou marinádou. Je dobré marinovat ryby ve skleněné nebo keramické míse.

Do kastrůlku dáme vodu s octem, octovou esencí, mletým černým pepřem, cukrem, očištěnou a nakrájenou mrkví, přidáme i šťávu z červené řepy. Uvedeme k varu a necháme zhruba 5 minut lehce vařit.

Mezitím si očistíme cibuli, kterou nakrájíme na tenká kolečka.
K filetům s marinádou přidáme kroužky cibule a vše přelijeme sherry. Poté maso s cibulí zalijeme octovou marinádou tak, aby bylo uplně zakryté.

Nádobu s naloženým masem vložíme do ledničky a necháme přibližně dva dny uležet.

Pak můžeme švédskou chuťovku s radostí grilovat.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Švédská chuťovka z filé

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.