reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Skopové očistíme a nakrájíme kostky. Česnek oloupeme a nasekáme najemno.

V misce smícháme sůl, majoránku a česnek. Do misky vložíme maso a dobře rukou vmačkáme směs. Svatojánské skopové necháme uležet.

Svatojánské skopové napíchneme na jehly a pečeme na otevřeném ohni nebo pomalu grilujeme. Před dopečením přelijeme svatojánské skopové borovičkou.

Svatojánské skopové podáváme s bílým chlebem, zeleninou pečenou v alobalu a krájenou solenou cibulí.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Svatojánské skopové

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.