reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Svařené víno z mikrovlnné trouby

V mikrovlnce lze připravit i dobrý svařák.


  • 3,3

    13×

    3,3 13
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 823 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem

28. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Rychlé a zdravé mlsání na halloweenskou párty? Zkuste si doma vyrobit gumové medvídky jen ze tří ingrediencí!

28. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Recept na houbovou bramborovou polévku krok za krokem

27. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Videorecept: Domácí sekaná z krůtího masa doladěná k dokonalosti

27. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 704 hodnocení

Chutě babího léta od pondělí do pátku

26. 10. 2020

Postup přípravy

V misce určené pro mikrovlnné trouby promícháme červené víno s kořením a cukrem. Citron důkladně omyjeme a nakrájíme na čtvrtky. Vložíme do misky s vínem.

Misku přiklopíme a dáme do mikrovlnné trouby. Zapneme na plný výkon a vaříme 4 minuty. Po zvukovém signálu neotvíráme a necháme stejnou dobu dojít.

Svařák přes sítko nalijeme do sklenek, které ozdobíme plátkem pomeranče a podáváme.


Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Svařené víno z mikrovlnné trouby

    Celkový počet komentářů: 1

    • Tomáš
      Tomáš

      Nezlobte se, ale

      takto připravený svařák se možná jeví jako dobrý, ovšem kdo opravdu rozumí svařenému vínu, tak zaúpí. Ohřev v mikrovlnce spolehlivě niční vitamíny i jiné užitečné látky ve všech potravinách, víno se má svařovat jen k bodu varu, který má nižší, protože obsahuje část alkoholu a ten se v mikrovlnné troubě opravdu nedá časově odhadnout. Nechci Vám brát chuť na takový svařák, ovšem mne byste s ním určitě neuctila. Proto jsem hodnotil jednou hvězdičkou.

      02.08.2007 07:47:12


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Svařené víno z mikrovlnné trouby

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.