reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Svačina pro řemeslníky

Velmi chutná směs pro zahnání hladu, třeba pro řemeslníky.


  • 5,0

    5 4
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

nálev



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 824 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Jak na kynuté těsto?

31. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 765 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Recept na zelňačku s klobásou krok za krokem

31. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Palačinkový dort krok za krokem

31. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 804 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 298 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 705 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

30. 10. 2020

Postup přípravy

Salám, okurky a cibuli nakrájíme na kostičky a vše spolu promícháme.

Připravíme si nálev tak, že smícháme kečup, hořčici, worcesterskou omáčku, olej a ocet a vše necháme přejít varem. Odstavíme a necháme ho vychladnout.

Po vychladnutí připravený nálev nalijeme na promíchaný salám s okurkami a cibulí, řádně zamícháme. Svačinu pro řemeslníky necháme v ledničce 24 hodin rozležet.

Svačinu pro řemeslníky podáváme s chlebem nebo čerstvým pečivem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Svačina pro řemeslníky

    Celkový počet komentářů: 1

    • Ludmila
      Ludmila

      Svačina = Sloní žrádlo

      Krásný den, my doma připravujeme hodně podobnou pochoutku. Nepřidáváme ocet, přidáváme ale majonézu a chili papričky a feferonky. Je to ostřejší jídlo a chlapům hodně chutná. Pozor opatrně s chili :-)

      03.11.2011 06:28:21


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Svačina pro řemeslníky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.