reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Šunkové rolky s křenovým krémem

Tak toto je tradiční předkrm na české Vánoce. Většina z nás ho vynechává, ale když už si dopřáváme slavnostní večeři, tak proč si předkrm nedopřát.


  • 3,0

    1 153×

    2,9 1153
  • 15 min

Postup přípravy

Tvaroh našleháme, přidáme nastrouhaný křen, sůl, pepř a pevně našlehanou smetanu.

Plátky šunky naplníme křenovým krémem a opatrně svineme.

Šunkové rolky s křenovým krémem položíme na listy salátu, ozdobíme rajčátkem, petrželkou a podáváme jako předkrm při slavnostních příležitostech.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Šunkové rolky s křenovým krémem

    Celkový počet komentářů: 1

    • Kristýna
      Kristýna

      My je rozhodně nevynecháváme a každě Vánoce je baštíme :o)

      30.11.2011 17:58:00

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Šunkové rolky s křenovým krémem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.