reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Šunkové kanapky

Plátky bagety potřeme citronovým máslem a obložíme šunkou a žampiony. Recept na chuťově zajímavé jednohubky.


  • 2,9

    724×

    2,9 724
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Pečeme s jablky: Hraběnčiny řezy nikdy nezklamou!

25. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 761 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Recept na výbornou bramboračku s houbami krok za krokem

25. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Kvíz: Jak dobře znáte světovou gastronomii?

25. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí pečené čaje

24. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Už se to blíží! Co uvařit na svatého Martina?

24. 10. 2020

Postup přípravy

Salát omyjeme a nasekáme na jemno, 2/3 rokety utřeme se změklým máslem, ochutíme solí a citronem.

Houby očistíme a nakrájíme na plátky, pokapeme octem, osolíme a opepříme.

Plátky bagety potřeme ochuceným máslem, obložíme tenoučkými plátky šunky a plátky žampionů. Šunkové kanapky posypeme zbylým salátem a pepřem.

Šunkové kanapky podáváme jako chuťovku při různých příležitostech.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Šunkové kanapky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.