Šunková roláda s houbami

25 min | předkrm | 4 porce | slovenská kuchyně | recept zobrazen: 20844x
Recept na roládu plněnou houbami, šunkou a sýrem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Zeleninu očistíme. Houby nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme nadrobno. V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a osmažíme ji dozlatova. Přidáme houby a dusíme, až houby změknou. Vmícháme vejce, osolíme a necháme za stálého míchání srazit. Smaženici necháme vychladnout.

Listové těsto vyválíme na tenký plát. Můžeme použít i koupené vyválené. Těsto potřeme smaženicí, poklademe šunkou nakrájenou na nudličky, posypeme strouhaným sýrem a svineme do rolády. Smaženice by neměla během pečení vytékat, takže bychom měli být opatrní. Roládu přeložíme na plech a upečeme.

Šunkovou roládu s houbami necháme vychladnout, nakrájíme a můžeme podávat.

autor receptu:

Šunková roláda s houbami

Počet přidaných receptů: 126

Ingredience

na porce
3,4
dobrý recept
9 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Šunková roláda s houbami

Přidat příspěvek k receptu Šunková roláda s houbami
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept