reklama
hledat uživatel
       

Šumavská játra

Játra se slaninou podávané s bramborem nebo rýží.


  • 3,0

    520×

    2,9 520
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 750 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 710 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 660 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Postup přípravy

Do jater protáhneme nudličky slaniny a na několika místech vpíchneme hřebíček. Potom nadrobno nakrájíme cibuli a zpěníme ji na tuku. Přidáme játra a osmahneme je po všech stranách.


Osmahnutá játra poklademe plátky slaniny a dusíme doměkka, ale ne moc dlouho aby neztvrdla. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky, osolíme a dozdobíme kolečky cibule, rajčete a okurky.


Maso přelijeme vypečenou šťávou. Podávat můžeme s brambory nebo rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Šumavská játra

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.