reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Sulc - huspenina

Celkový počet komentářů: 9
  • Jana
    Jana

    Komentář k receptu Sulc - huspenina

    Dělám také tak a je vždy výborný

    29.01.2019 16:04:34

  • stavros666
    stavros666

    A opět po roce,huspeninka po ruce.A divím se,že svůj výtvor nikdo nevyfotí,tak zase alespoň já posílám foto....dobrou chuť....///

    28.12.2014 15:59:42

  • stavros666
    stavros666

    Sulc domácí...

    Zkusil jsem,nechal vytuhnout v míse,protože směsi bylo povícero.
    Výtvor vyfotil a vložil fotografii k receptu i věřte nebo nevěřte,byl vynikající....
    jen se po něm zaprášilo.
    Děkuji za inspirace....///

    03.02.2014 12:32:30

  • Saša
    Saša

    Ono jde o to, jak ještě hodláte použít tu polévku. Osobně vařím na dva hrnce, kůže z kolena a nožičky v jednom, maso v druhém. Ten první vývar nechte svařit na míru, kolik jej potřebujete, druhý je prostě vynikající vývar na jakékoliv použití. (není nad petku s jakýmkoliv vývarem v mrazáku, když pečete. Stačí si odseknout pár cm, rozehřát v hrnci a máte lepší pečeni.

    13.02.2011 20:07:04

  • pepamix
    pepamix

    "Dietní" varianta

    Protože rád experimentuju,rozhodl jsem se vyrobit i "dietní" variantu této pochoutky a vyrobil jsem kuřecí sulc. Ingredience jsou stejné,až na to,že místo vepřového kolena se tam dá vařit jedno celé kuře,jinak je vše stejné jak v receptu výše.Je to super pochoutka,která nemá konkurenci! Vyzkoušejte to,je to lahůdka! Přeju všem experimentátorům dobrou chuť!!!

    29.01.2011 13:32:22

  • KUBÍK
    KUBÍK

    Mám stejnou zkušenost jako autor komentáře "pepamix". Vyzkoušel jsem výrobky toho jména od různých výrobců a z obchodních řetězců. A už za to platit nebudu. Stojí zato si udělat čas, prolistovat nabízené recepty nabízené stránkou "vareni.cz" a pustiti se do práce. Výsledek za to stojí. Jsem slaměný vdovec a tak si občas rád hraji na kuchaře, když to čas dovolí. Jo, na domácí výtvor to kupované nemá. Jen si dát pozor na původ nakupovaných "komponentů".

    25.01.2011 22:04:32

  • pepamix
    pepamix

    Moje žena koupila u řezníka sulc...No,k večeři ho měl náš pes Robin.A tak jsem si řekl,že ho vyrobím doma a sám.Rodina byla skeptická a radši to moc nekomentovala.A tak jsem zadal do vyhledavače slovo "sulc" a vybral jsem si recept na Vašem webu.Líbil se mi zvláště proto,že kromě cibule neobsahuje zeleninu,která si myslím,že sulc spíše kazí.Ale proti gustu-žádný dišputát,někomu to třeba chutná.A tak jsem se dal do výroby sulcu dle tohoto receptu,nakoupil jsem komponenty a výsledkem byl doopravdy sulc,dle mého gusta!Chutnal i celé mé rodině a tak jsem ho ani nemohl vyfotit-jen se po něm zaprášilo...Je to úplně něco jiného než ten kupovaný a "výrobcům" bych namlátil klackem přes ruce,aby už nic takového nevyráběli!Takže díky za chutný recept,určitě podle Vás ještě něco vyzkouším!

    25.01.2011 18:45:41

    • Saša
      Saša

      Bohužel, většina výrobců spáchá nějaký ten "domácí" sulc v ceně 45 kč/kg a v lepším případě jde "jen" o prakticky čistou želatinu bez ničeho. Osobně do sulcu nedávám vůbec žádnou zeleninu (a kamarád, vyučený řezník mi nadává, že tak vlastně dělám tlačenku) a je také výborný. Trik je ve vaření ve dvou hrncích, v jednom se vaří nožičky a kůže z kolena.. Tj ten co nakonec ztuhne. A z druhého, kde vaříte ono koleno a klasickou zeleninu do polévky získáte několik litrů výborného vývaru pro další použití! Mimochodem: A) sulc je výborně mrazitelný, není problém udělat velkou mísu a přebytky nastrkat do mrazáku.. Alespoň ten bez zeleniny, ta jinak obecně rozbředne. B) dá se experimentovat s různými masy, takový jazyk v aspiku (uzený) mňam. C) do vývaru co ztuhne (kůže a nožičky) se dá přidat koření. Na klasický sulc neuškodí pár kuliček pepře.. Experimentoval jsem s novým kořením a bobkovým listem, pokaždé to bylo jiné, pokaždé dobré..

      14.02.2011 03:33:20

Nalezeno receptů: 9

Přidat příspěvek k receptu Sulc - huspenina

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.