reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Studentská rajská omáčka

Rajská omáčka nejen pro studenty. Snadný recept na oblíbenou omáčku ke knedlíkům.


  • 4,0

    16×

    4 16
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do hrnce na dno nalijeme olej, přidáme hladkou mouku a umícháme světlou zásmažku. Následně přidáme asi 500 ml vody a zamícháme. Vody můžeme přidat i více podle toho, kolik budeme omáčky potřebovat.

Za stálého mícháni přidáme rajčatový protlak a potom kečup, až bude mít omáčka krásnou červenou barvu. Dále přidáme bobkový list a nové koření. Omáčku dochutíme špetkou pepře a podle chuti přidáme asi 1 lžičku soli a asi 1 lžíci cukru krystal. Doporučuji přidávat sůl a cukr po menších dávkách a ochutnávat. Rajskou omáčku necháme chvíli odstát a můžeme podávat.

Studentská rajská omáčka je nejlepší s kynutým knedlíkem a masovými koulemi či plněnými paprikami.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Studentská rajská omáčka

    Celkový počet komentářů: 1

    • Vasek Stastny
      Vasek Stastny

      Ja to vyskousel, bylo to dobry ale s pernikem je chutnejsi, i kdyz tady v Canade je ho tesko sehnat. A ja tam take pridal trochu rozmarynu, salveje a basil, ale to je podle me chute jinak to je dobry. Vasek.

      07.03.2015 02:25:29

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Studentská rajská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.