reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Studená polévka s rajčatovou šťávou

Studená polévka jako zajímavý předkrm.


  • 3,0

    10×

    3 10
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

10+1 otázek: Jak můžeme ovlivnit stravování našich dětí?

24. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Postup přípravy

Rajčata spaříme a oloupeme, nakrájíme na menší kousky. Papriku omyjeme, zbavíme nečistot a nakrájíme na kostky. Salátovou okurku oloupeme a taktéž nakrájíme.

Rajskou šťávu smícháme se smetanou, přidáme trochu krémové pomazánky s pažitkou, přidáme chilli, pepř a sůl.

Šťávu promícháme se zeleninou.

Polévku s rajskou šťávou podáváme v misce jako studený předkrm.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Studená polévka s rajčatovou šťávou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.