reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Studená mangová polévka

Recept na vynikající studenou polévku z manga. Nejlepší je použít přezrálé mango, má výraznější barvu i chuť.


  • 4,5

    4,5 8

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zralé mango oloupeme a vyjmeme jádro. Smícháme společně s ostatními ingrediencemi - banán, koriandr, kokosové mléko, kokosový krém, šťáva z jednoho pomeranče a řádně rozmixujeme. Před podáváním necháme ještě 30 minut vychladnout v ledničce.

Studenou mangovou polévku podáváme dobře vychlazenou. Jedná se o velmi chutnou polévku s výraznou chutí a barvou.

Svět na pánvi aneb Cesta za Šéfkuchařskou čepicí
Zdroj: Svět na pánvi aneb Cesta za Šéfkuchařskou čepicí, vydal Smart Press, 2012

Kuchařka šéfkuchaře Romana Dolejše je odrazem jeho kariéry - každému svému působišti věnoval jednu kapitolu, do níž vybral autentické místní recepty.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Studená mangová polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.