reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Studená koprová omáčka

Jednoduchý recept na studenou koprovou omáčku, kterou podáváme k pečeným masům, rybám a zelenině.


  • 4,6

    51×

    4,5 51
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Vyjmeme žloutky a necháme je vychladnout.
V misce je rozdrobíme, zakápneme olejem, přidáme hořčici a utřeme do hladka.

Zakysanou smetanu smícháme se šlehačkou a spojíme s utřenými žloutky. Nakonec vmícháme kopr a podle potřeby dochutíme solí a cukrem. Necháme rozležet vchladu.

Studenou koprovou omáčku podáváme jako doplněk k pečeným rybám, masu, ale hodí se i k čerstvé zelenině.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Studená koprová omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.