reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Štrúdl z listového těsta

Recept na rychlý jablečný štrúdl.


  • 4,0

    20×

    4 20
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na potření



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 662 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 905 hodnocení

Recept na banánové muffiny s pekanovými ořechy krok za krokem

28. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 653 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 733 hodnocení

Luštěninové penne s čočkovou omáčkou a feta sýrem krok za krokem

27. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 135 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 186 hodnocení

Jak uvařit vejce, aby neprasklo, dalo se dobře oloupat a mělo dokonalý žloutek

26. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 720 hodnocení

Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem

25. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 602 hodnocení

Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

24. 2. 2020

Postup přípravy

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme.

Listové těsto rozválíme, posypeme strouhankou, poklademe nastrouhanými jablky, pocukrujeme, posypeme mletou skořicí, poklademe plátky másla a stočíme.

Připravený štrúdl pomažeme rozšlehaným žloutkem s mlékem a dáme upéct do rozpálené trouby.

Štrúdl z listového těsta po vychladnutí nakrájíme a podáváme jako chutný zákusek.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Štrúdl z listového těsta

    Celkový počet komentářů: 4
    • stavros666
      stavros666

      Rychlé,křupavoučké a chutné....dobrou chuť....///

      09.10.2015 13:02:15

    • petr
      petr

      Komentář k receptu Štrúdl z listového těsta

      Při jaké teplotě? Díky.

      07.08.2015 18:57:39

      • stavros666
        stavros666

        Re: Komentář k receptu Štrúdl z listového těsta

        Teplota je různá,každá trouba peče jinak,musí se to vyzkoušet.Já troubu rozpálim na 160 stupňů pak vložím štrůdly a peču tak dlouho,až začnou dostávat svoji barvičku.Musíte však dávat pozor,aby se Vám nespálil.A ještě maličkost,listové těsto nesmí přijít do studené trouby a teprve pak si určitě pochutnáte.

        09.10.2015 12:54:11


    • stavros666
      stavros666

      štrůdl z listového těsta

      Také ho tak dělám a přidávám do něj ještě tvaroh,rozinky a kustovnici čínskou.Také fajnový a posílám fotografie této ňamky....///

      16.04.2015 10:03:44


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Štrúdl z listového těsta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.