reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Štrúdl s pekingským zelím

Recept na lehkou večeři nebo chuťovku k pivu.


  • 2,8

    2,7 4
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 582 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Videorecept: Marokánky podle Anny

20. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 612 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 688 hodnocení

Recept na plněné pečené brambory krok za krokem

19. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Vánoce plné kalorických nástrah aneb jak nepřibrat

19. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 573 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 688 hodnocení

Jak správně připravit těsto na páje?

18. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Recept na smažené plněné žampiony krok za krokem

18. 11. 2019

Postup přípravy

Cibuli, zelí a párky nakrájíme na drobné kostičky.

Na pánvi rozehřejeme máslo, vsypeme připravené suroviny a restujeme, až je zelí měkké. Přidáme tavený sýr a mícháme, až se sýr roztaví. Směs ochutíme solí, pepřem a podravkou.

Těsto rozválíme. Buď můžeme udělat jeden velký, nebo dva malé štrúdly. Těsto poklademe zelím, svineme a nahoře nakrojíme nožem pruhy. Štrúdl s pekingským zelím dáme do vyhřáté trouby a pečeme dozlatova.

Upečený štrúdl s pekingským zelím podáváme podle chuti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Štrúdl s pekingským zelím

    Celkový počet komentářů: 1

    • morjana
      morjana

      Dvě pěkné šály.-)

      Tak jsem se nechala inspirovat a trošičku jsem i zaimprovizovala.
      Místo párku jsem dala výbornou pikantní klobásku a do směsi jsem ještě přidala vajíčko uvařené natvrdo. Udělala jsem dvě šály, pomašlovala je vajíčkem a jednu posypala kmínem a druhou plátečky mandlí....výsledkem úžasný. Dá se jíst jak za tepla, tak za studena. a k pivu nebo vínku....luxus:-)))

      30.10.2010 14:46:39


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Štrúdl s pekingským zelím

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.