Střelcova rána

25 min | hlavní chod | 1 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 3756x
Recept z kotlety či kýty divočáka.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Z kýty nebo kotlety nakrájíme plátky o váze cca 150 g. Osolíme a opepříme. Špek nakrájíme na kostičky, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Žampiony scedíme.

Špek rozpustíme a necháme na něm osmažit cibulku a prohřát žampiony.

Z masa vytvoříme kapsy, naplníme směsí a upevníme pomocí špejlí. Obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji.

Střelcovy kapsy dáme do pekáčku a za občasného podlévání, otáčení a polévání výpekem pečeme doměkka. Podle potřeby výpek zahustíme hladkou moukou nebo hotovou jíškou.

Střelcova rána je dobrá s hranolky nebo šťouchanými brambory s cibulkou.

Suroviny jsou uvedeny na 1 porci.

autor receptu:

Střelcova rána

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porci


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Střelcova rána

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Střelcova rána
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept