Střelcova rána

25 min | hlavní chod | 1 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 3575x
Recept z kotlety či kýty divočáka.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Z kýty nebo kotlety nakrájíme plátky o váze cca 150 g. Osolíme a opepříme. Špek nakrájíme na kostičky, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Žampiony scedíme.

Špek rozpustíme a necháme na něm osmažit cibulku a prohřát žampiony.

Z masa vytvoříme kapsy, naplníme směsí a upevníme pomocí špejlí. Obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji.

Střelcovy kapsy dáme do pekáčku a za občasného podlévání, otáčení a polévání výpekem pečeme doměkka. Podle potřeby výpek zahustíme hladkou moukou nebo hotovou jíškou.

Střelcova rána je dobrá s hranolky nebo šťouchanými brambory s cibulkou.

Suroviny jsou uvedeny na 1 porci.

autor receptu:

Střelcova rána

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porci
Vaše cena 3990 běžně 6560 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Střelcova rána

Recept se nachází v 41 kuchařkách
jaroslava.dufkova
jářina zvěřinová kuchařka 1 recept
KDI
VARENIE 8355 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Střelcova rána

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Střelcova rána
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept