reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Středomořská rybí polévka s fenyklem

Voňavá a bohatá polévka, ve které stojí lžíce. Velmi věrohodně přivolá atmosféru rybářské vesnice a prázdnin u moře.


  • 3,0

    3 2

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

V hrnci na olivovém oleji pomalu opékáme nakrájený česnek. Nesmí zhnědnout, aby polévka nedostala nahořklou chuť. Fenykl zbavíme košťálů a nakrájíme na nudličky.

Přidáme ho k česneku a restujeme dalších 5 minut. Přilijeme Italskou omáčku Otma Gurmán a vývar a necháme 20 minut vařit bez pokličky. Polévka by měla začít trochu houstnout. Teprve potom ji osolíme.

Přidáme rybu nakrájenou na větší kostky a 5 minut povaříme. Na posledních pár minut přihodíme krevety na prohřátí.

Středomořskou rybí polévku s fenyklem posypeme nakrájenou petrželkou a podáváme s čerstvou ciabattou. Ideálně i se skleničkou bílého vína.

TIP: Pro opravdu autentickou chuť přidáme k fenyklu špetku šafránu a drcených chilli papriček.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Středomořská rybí polévka s fenyklem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.