Štramberské uši

1 hod | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 22748x
Už pro ně nemusíte na pouť.
Komentáře receptu 4
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Ze všech přísad zpracujeme těsto, které necháme odležet v chladnu 24 hodin uležet.

Z těsta pak vyválíme na placku silnou 2 až 3 mm. Z placky vykrajujeme větší oválky. Na vymazaném plechu je upečeme. Ještě horké Štramberské uši stočíme do kornoutků a poté vložíme do hrnečků nebo sklenice vychladnout.

Štramberské uši jíme podle chuti.

simasony autor receptu:

Štramberské uši

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

3,8
dobrý recept
32 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Štramberské uši

Celkový počet komentářů: 4
Nalezeno receptů: 4
Přidat příspěvek k receptu Štramberské uši
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept