reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Šťouchané brambory po amsterdamsku

Pokud vyzkoušíte tyto šťouchané brambory určitě mi dáte za pravdu, že jsou neodolatelné!


  • 2,9

    871×

    2,9 871
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

V hrnci v osolené vodě povařte asi 25-30 minut brambory a kapustu. V pánvičce orestujte na polovině másla plátky špeku/slaniny asi 2 minuty. Poté orestované plátky slaniny vyndejte a ve zbylém omastku pozvolna osmažte po obou stranách jemné párky. Cibulky rozkrájejte na čtvrtky a okurky na jemné plátky. Ohřejte mléko. Brambory rozšťouchejte s kapustou a promíchejte se zbytkem másla, troškou octa a teplým mlékem. Přidejte cibulky a okurky a dochuťte solí a pepřem. Na závěr vmíchejte jemné párky, orestovaný špek/slaninu a maso.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Šťouchané brambory po amsterdamsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.