Opečená štika s omáčkou z kořenové zeleniny.
sůl | |
4 lžíce | olivový olej |
mletý bílý pepř | |
600 g | filet ze štiky |
omáčka | |
---|---|
sůl | |
1 ks | cibule |
0.5 ks | celer |
200 ml | voda |
1 ks | petržel |
1 lžíce | hladká mouka |
drcený pepř | |
5 lžic | ostrý kečup |
2 ks | mrkev (větší) |
na ozdobu | |
4 snítky | kopr |
4 plátky | citron |
200 g | eidam |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena