Sterilovaný salát z okurek

45 min | příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2081x
Recept na snadný a rychlý salát, navíc není tak kyselý jako okurky.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Salátové okurky omyjeme. Mají-li tuhou slupku, tak je oškrábeme a nakrájíme na kostky, které dáváme přímo do sklenic.

Uvaříme si nálev z vody, octa, soli a cukru, kterým nakrájené okurky zalijeme. Sklenice uzavřeme a dáme sterilovat asi na 10 minut při 85 - 90°C.

Sterilovaný salát z okurek konzumujeme po 2 - 3 měsících.

autor receptu:

Sterilovaný salát z okurek

Počet přidaných receptů: 140

Ingredience

3,9
dobrý recept
11 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Sterilovaný salát z okurek

Přidat příspěvek k receptu Sterilovaný salát z okurek
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept