reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Štěpánský punč

Na Vánoce, Boží hod i na Štěpána, stejně jako na Silvestra, je zvykem být mezi rodinou a přáteli. Připravte jim letos výborný punč plný ovoce.


  • 4,5

    24×

    4,5 24
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do hrnce nalijeme vodu, vysypeme obsah obou plechovek i se šťávou, dobře promícháme a vše uvedeme do varu.

Vroucí základ punče osladíme (ale taky nemusíme), přilijeme víno, ale už nevaříme. Pouze zahřejeme asi na 60 °C - nemusíme mít teploměr, určitě odhadneme.

Do hrníčku nebo skleničky z varného skla nalijeme panáka rumu a zalijeme ho punčem (včetně ovoce).

Štěpánský punč podáváme horký a se lžičkou na ovoce.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Štěpánský punč

    Celkový počet komentářů: 1

    • Mean
      Mean

      Moc mě baví, jak se u každého nového receptu pí Hřebíčkové hned objeví hodnocení uživatele - 5 hvězdiček. :-)

      30.12.2008 08:36:49

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Štěpánský punč

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.