reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Steak z tuňáka na tymiánu

Velmi jednoduše připravená ryba. Dopřejme si občas pořádný rybí steak! Recept zvládne každý.


  • 3,9

    15×

    3,9 15
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Připravíme si dva vysoké steaky z čerstvého tuňáka, které omyjeme, osušíme a zakapeme citronovou šťávou. Máslo přepustíme.

Přepuštěné máslo rozehřejeme na nepřilnavé pánvi. Tuňákové steaky prudce osmahneme, stačí 1 - 2 minuty z každé strany, uvnitř by měl tuňák zůstat skoro syrový. Jinak bude ryba příliš suchá a ne tak dobrá. Až na pánvi osolíme a posypeme tymiánem - čerstvým či sušeným.

Steak z tuňáka na tymiánu naservírujeme na list salátu a podáváme s bramborovou kaší nebo jinak upravenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Steak z tuňáka na tymiánu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.