Steak z tuňáka na tymiánu

15 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 12387x
Velmi jednoduše připravená ryba. Dopřejme si občas pořádný rybí steak! Recept zvládne každý.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Připravíme si dva vysoké steaky z čerstvého tuňáka, které omyjeme, osušíme a zakapeme citronovou šťávou. Máslo přepustíme.

Přepuštěné máslo rozehřejeme na nepřilnavé pánvi. Tuňákové steaky prudce osmahneme, stačí 1 - 2 minuty z každé strany, uvnitř by měl tuňák zůstat skoro syrový. Jinak bude ryba příliš suchá a ne tak dobrá. Až na pánvi osolíme a posypeme tymiánem - čerstvým či sušeným.

Steak z tuňáka na tymiánu naservírujeme na list salátu a podáváme s bramborovou kaší nebo jinak upravenými brambory.

Michy autor receptu:

Steak z tuňáka na tymiánu

Počet přidaných receptů: 3477

Ingredience

na porce
3,8
dobrý recept
14 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Steak z tuňáka na tymiánu

Přidat příspěvek k receptu Steak z tuňáka na tymiánu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept