reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z vysokého roštěnce ukrojíme 3 cm vysoké plátky. Každý po obvodu svážeme nití. Tím jej zpevníme, dodáme tvar a navíc se maso rovnoměrně propeče.

Každý steak opepříme čerstvě umletým pepřem a potřeme olejem. Zatím si rozpálíme pánev. Steak z roštěnce vložíme na rozpálenou pánev a grilujeme z každé strany 3 minuty. Takto připravený steak z českého bio vysokého roštěnce vložíme ještě na 3 minuty do trouby pod gril.

Steak z českého bio vysokého roštěnce vyjmeme z grilu, dáme na nahřátý talíř a necháme ještě asi 3 minuty odležet. Pak odstraníme nit a můžeme podávat.

Steak z českého bio vysokého roštěnce servírujeme s máslovou zeleninou a mlýnkem se solí, ať si každý osolí podle svého. Upozorňuji, že steak je trochu krvavější, není to klasické medium.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Steak z českého bio vysokého roštěnce

    Celkový počet komentářů: 1

    • UnCool
      UnCool

      V chuti není absolutně žádný rozdíl.

      12.06.2014 20:15:21

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Steak z českého bio vysokého roštěnce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.