reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme asi na šířku půl centimetru a osolíme je. Na másle je potom zprudka opečeme dohněda a uložíme do tepla.

Na pánev dáme oloupanou a nakrájenou cibuli a jemně ji opečeme, zalijeme vývarem, přidáme worcesterovou omáčku, citronovou šťávu, nasekanou petrželku, pepř a sůl. Omáčku další 2 minuty prohříváme.

Plátky masa vrátíme do pánve a přelijeme hořícím koňakem. Postupujeme opatrně! Když plameny dohasnou, máme hotovo.

Steak s koňakem podáváme s brambory připravenými na různé způsoby.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Steak s koňakem

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.