reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Steak pražského uzenáře

Recept na zase jinou úpravu vepřového masa.


  • 3,9

    28×

    3,9 28
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 796 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 013 hodnocení

Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!

12. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 743 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 829 hodnocení

Parádní recepty se švestkami: Švestkové koláče, domácí knedlíky i exotika v podobě čatní

11. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 209 hodnocení

Recept na pečená rajčata s cuketou a sýrem feta krok za krokem

11. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 609 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 784 hodnocení

Na zahrádkách dozrávají švestky: Užijte si jejich všestrannost

10. 8. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 679 hodnocení

Zavařování zeleniny: Recepty a triky, které musíte znát!

9. 8. 2020

Postup přípravy

Plátky masa mírně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Necháme krátce odležet.

Mezitím si očistíme a nakrájíme žampiony s pórkem. Šunku nakrájíme na nudličky.

Vepřové plátky opečeme na grilu nebo na pánvičce. Vyndáme a schováme do tepla.

Do výpeku dáme nakrájenou šunku, žampiony a pórek a krátce osmahneme. Přidáme máslo, společně podusíme, ochutíme citronovou šťávou, zalijeme šlehačkou a dodusíme.

Steak pražského uzenáře dáme na talíř, přelijeme omáčkou a podáváme s přílohou podle chuti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Steak pražského uzenáře

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.