reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Lehce naklepeme maso z hovězí svíčkové, posypeme jej podrceným pepřem, urovnáme do původního stavu, zakápneme lžící whisky, 2 lžícemi oleje a necháme rozležet.

Maso opečeme z obou stran na pánvi potřené olejem a přesuneme na nahřáté talíře. Tuk z pánve slijeme, nalijeme na ni 50 ml whisky a šlehačku. Podle chuti osolíme a opepříme a krátce povaříme.

Omáčkou maso přelijeme. Steaky můžeme nechat rozležet i do druhého dne v lednici.

Steak na whisky podáváme s různě upravenými bramborami a čerstvou nebo sterilizovanou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Steak na whisky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.