reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Šťavnaté zeleninové topinky

Topinky potřené máslem, hořčicí a sýrem, obložené plátky zeleniny a zakápnuté kečupem a tatarkou nebo sojanézou.


  • 3,7

    3,6 6
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na potření

podle chuti

podle potřeby



Postup přípravy

Celer nastrouháme na nudličky. Pórek a zelí nakrájíme na nudličky.

Plátky chleba opečeme v topinkovači. Potřeme je máslem nebo pomazánkovým máslem, hořčicí nebo vegetariánskými pomazánkami, trojúhelníčky taveného sýra nebo poklademe plátkovým sýrem. Naskládáme zeleninu podle chuti, zakápneme tatarkou, kečupem nebo dresinkem a posypeme nudličkami zelí a pórku.

Pak topinky přiklopíme hlávkovým salátem, aby se topinky lépe jedly. Můžeme provádět různé kombinace uvedené zeleniny a sýrů a omáček podle vlastní fantazie. Nestačíme topinky vyrábět, protože krajíčky nám mizí pod rukama v útrobách konzumentů. Pro 4 jedlíky počítejte minimálně 4 ale až 8 i 10 půl krajíčků obložených šťavnatých zeleninových topinek.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Šťavnaté zeleninové topinky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.