reklama
hledat uživatel
       

Šťavnatá kachna

Recept na tradiční indické jídlo, hodně kořeněné a velice chutné.


  • 2,9

    990×

    2,9 990
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kachnu omyjeme a naporcujeme. Oloupaný česnek rozetřeme a feferonku nadrobno nasekáme. Přidáme ocet a všechno ostatní koření rozmícháme. Touto směsí potřeme kousky kachny a necháme je několik hodin uležet.

Potom tyto kousky masa dáme na rozpálený olej a osolíme. Kachnu podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Těsně před koncem vmícháme do šťávy cukr a kachnu necháme dopéct v troubě.

Šťavnatou kachnu podáváme s čerstvým pečivem nebo rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Šťavnatá kachna

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.