reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Staročeská sekanina

Pokrm, který znají spíše naše babičky, ale které si své místo najde na každém stole.


  • 3,1

    73×

    3 73
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 769 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 000 hodnocení

Voňavé letní pečení: Křehký koláč s lesním ovocem krok za krokem

3. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 815 hodnocení

Zamilujte si kedlubny: 8 top receptů, které stojí za to vyzkoušet

2. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 203 hodnocení

Osvěžte se: Recepty na nejlepší domácí limonády

1. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 601 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 774 hodnocení

Chutně připravený květák? Zkuste tyhle květákové karbanátky!

1. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 670 hodnocení

Naučte se efektní mramorování moučníků: Zebra koláč zvládne i začátečník

30. 6. 2020

Postup přípravy

Uzený bůček uvaříme do měkka.

Vepřové a hovězí maso umeleme spolu s uvařeným bůčkem a vekou namočenou v mléce, cibulí i česnekem. Směs vymícháme se solí, pepřem, majoránkou, vejci a vývarem z uzeného bůčku. Dobře propracujeme, dáme do vymaštěného pekáče a v předehřáté troubě zvolna upečeme.

Velmi dobrá je s vařeným bramborem a kysaným zelím.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Staročeská sekanina

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.