reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hrách si namočíme den předem a druhý den uvaříme v čisté vodě doměkka.

Cibuli oloupeme a překrájíme na osminky. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na hranolky. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Očištěné části kapra vaříme v osolené vodě s kousky cibule. Po 10 minutách vývar přecedíme. Na másle osmahneme kořenovou zeleninu, zaprášíme moukou, opražíme a zalijeme vychladlým rybím vývarem.

Před dovařením přidáme měkký hrách, maso z obrané hlavy, pokrájené vnitřnosti, prolisovaný česnek a prohřejeme. Podle potřeby dosolíme.

Staročeskou rybí polévku s hrachem servírujeme ozdobenou petrželkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Staročeská rybí polévka s hrachem

    Celkový počet komentářů: 1

    • Dagmar
      Dagmar

      dělám to jinak

      24.11.2016 19:34:21

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Staročeská rybí polévka s hrachem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.