reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Srnčí steaky se švestkovou omáčkou

Chutné srnčí steaky se švestkovou omáčkou a nakládanou zeleninou.


  • 4,2

    4,2 5

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Steaky naklepeme, osolíme a opepříme, cibuli nakrájíme na proužky. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme cibuli, lehce osmahneme, ne do hněda. Vložíme maso a osmahneme 4 minuty po každé straně.

Pak maso vyjmeme na nahřátou misku, cibuli necháme ve vypečené šťávě. Do ní dáme 3 lžíce Švestkové omáčky Otma Gurmán a 1 lžíci hladké mouky rozmíchanou v trošce vody. Vše promícháme a povaříme.

Na orestovaný steak položíme volské oko a lehce jej přelijeme švestkovo-cibulovou omáčkou. Jako přílohu podáváme vařené nebo opečené brambory, jako oblohu doporučujeme pestrý zeleninový Grill salát Znojmia.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Srnčí steaky se švestkovou omáčkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.