reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Srnčí směs s kysaným zelím

Srnčí masíčko je velice tuhé, proto mu naše marinování velice pomůže a kysané zelí dodá jídlu ostřejší chuť a chřupavost.


  • 3,0

    958×

    3 958
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 525 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Co s přebytky zeleniny: Zkuste ji zmrazit a uchovat na zimu

19. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Hrníčkové recepty: Vyzkoušejte rychlé koláče bez vážení

18. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Recept na plněné papriky s rajskou omáčkou krok za krokem

18. 8. 2019

Postup přípravy

Ve veliké míse smícháme lžíci oleje se 4 lžícemi piva, česnekem a novým kořením. Do směsi smícháme kousky srnčího masa a v chladničce necháme marinovat několik hodin nebo přes noc. Troubu rozehřejeme na 160 stupňů. Maso vyjmeme z marinády a necháme okapat. Marinádu schováme, maso otřeme do sucha. Ve velikém kastrolu rozpálíme olej a slaninu a maso na něm 5 minut opékáme. Přidáme cibuli a mrkev a opékáme ještě pár minut. Potom vmícháme mouku, přilijeme zbytek piva a marinádu a ochutíme solí a pepřem. Za stálého míchání uvedeme do varu. Kastrol odstavíme, přikryjeme pokličkou a dáme do trouby. Pečeme hodinu, pak vmícháme oškrábané brambory a klobásu. Pečeme asi půl hodiny až maso a brambory změknou. Maso se zeleninou pokryjeme zelím a necháme v troubě chvíli zapéct, potom podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Srnčí směs s kysaným zelím

    Celkový počet komentářů: 1

    • Dadela
      Dadela

      Super, ale bez zeli

      Je to moc dobry, srnci je krasne mekke, jen nase rodina nemusi zeli a je to taky perfektni.Dik za recept. Daniela

      12.12.2005 14:57:04


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Srnčí směs s kysaným zelím

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.