reklama
hledat uživatel
       

Srnčí roštěnka

Srnčí maso podle receptu, který je snadný na přípravu, ale na chuti mu to neubírá.


  • 4,0

    4 8
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 525 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Co s přebytky zeleniny: Zkuste ji zmrazit a uchovat na zimu

19. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Hrníčkové recepty: Vyzkoušejte rychlé koláče bez vážení

18. 8. 2019

Postup přípravy

Očištěné srnčí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem, potřeme plnotučnou hořčicí a pokapeme olejem. Srnčí plátky necháme odležet.

Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso, z obou stran opečeme, podlijeme vývarem a dusíme. Měkké maso vyjmeme a uložíme na mísu. Do omáčky přidáme plnotučnou hořčici, poprášíme hladkou moukou a povaříme. Srnčí maso vrátíme zpět a prohřejeme.

Srnčí roštěnku podáváme s bramborovými knedlíky nebo rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Srnčí roštěnka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.