reklama
hledat uživatel
       

Srnčí roštěnka

Srnčí maso podle receptu, který je snadný na přípravu, ale na chuti mu to neubírá.


  • 4,1

    4,1 9
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 796 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 013 hodnocení

Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!

12. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 743 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 829 hodnocení

Parádní recepty se švestkami: Švestkové koláče, domácí knedlíky i exotika v podobě čatní

11. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 209 hodnocení

Recept na pečená rajčata s cuketou a sýrem feta krok za krokem

11. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 609 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 784 hodnocení

Na zahrádkách dozrávají švestky: Užijte si jejich všestrannost

10. 8. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 679 hodnocení

Zavařování zeleniny: Recepty a triky, které musíte znát!

9. 8. 2020

Postup přípravy

Očištěné srnčí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem, potřeme plnotučnou hořčicí a pokapeme olejem. Srnčí plátky necháme odležet.

Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso, z obou stran opečeme, podlijeme vývarem a dusíme. Měkké maso vyjmeme a uložíme na mísu. Do omáčky přidáme plnotučnou hořčici, poprášíme hladkou moukou a povaříme. Srnčí maso vrátíme zpět a prohřejeme.

Srnčí roštěnku podáváme s bramborovými knedlíky nebo rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Srnčí roštěnka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.