reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

Postup přípravy

Maso přes noc naložíme do vína.

Banány oloupeme a nakrájíme na kolečka. Omyté jahody nasekáme na kousky.

Druhý den ho vyjmeme, osušíme, osolíme, okořeníme a orestujeme na rozpáleném oleji 5 - 7 minut po obou stranách. Poté maso vyjmeme, do výpeku přidáme ostrou francouzskou hořčici, lehce orestujeme, přidáme zbytek červeného vína, zredukujeme, nakonec přidáme nakrájené banány a jahody.

Vše prohřejeme, na talíři nalijeme omáčku na srnčí řezy a podáváme s bramborem, rýží nebo noky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Srnčí řezy s jahodami a banánem

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.