Srnčí řezy s jahodami a banánem

1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 64388x
Zvěřina spolu s ovocem tvoří dokonalý soulad chutí. Vhodné třeba při rodinném obědě.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Maso přes noc naložíme do vína.

Banány oloupeme a nakrájíme na kolečka. Omyté jahody nasekáme na kousky.

Druhý den ho vyjmeme, osušíme, osolíme, okořeníme a orestujeme na rozpáleném oleji 5 - 7 minut po obou stranách. Poté maso vyjmeme, do výpeku přidáme ostrou francouzskou hořčici, lehce orestujeme, přidáme zbytek červeného vína, zredukujeme, nakonec přidáme nakrájené banány a jahody.

Vše prohřejeme, na talíři nalijeme omáčku na srnčí řezy a podáváme s bramborem, rýží nebo noky.

autor receptu:

Srnčí řezy s jahodami a banánem

Počet přidaných receptů: 289

Ingredience

4
skvělý recept
4 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Srnčí řezy s jahodami a banánem

Přidat příspěvek k receptu Srnčí řezy s jahodami a banánem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept