reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Srnčí řezy s jahodami a banánem

Zvěřina spolu s ovocem tvoří dokonalý soulad chutí. Vhodné třeba při rodinném obědě.


Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Ingredience

podle chuti

Postup přípravy

Maso přes noc naložíme do vína.

Banány oloupeme a nakrájíme na kolečka. Omyté jahody nasekáme na kousky.

Druhý den ho vyjmeme, osušíme, osolíme, okořeníme a orestujeme na rozpáleném oleji 5 - 7 minut po obou stranách. Poté maso vyjmeme, do výpeku přidáme ostrou francouzskou hořčici, lehce orestujeme, přidáme zbytek červeného vína, zredukujeme, nakonec přidáme nakrájené banány a jahody.

Vše prohřejeme, na talíři nalijeme omáčku na srnčí řezy a podáváme s bramborem, rýží nebo noky.

reklama

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Srnčí řezy s jahodami a banánem