reklama
hledat uživatel
       

Srnčí koláčky

Sekané srnčí masíčko přelité paprikovou omáčkou.


  • 2,9

    1 206×

    2,8 1206
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

7333 kJ / 1751,5 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 652 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 728 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 719 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Postup přípravy

Maso zalijeme přepuštěným máslem a necháme v něm odležet 24 hodin. Srnčí maso pak vyjmeme, nasekáme nadrobno, ale nemeleme!

Sekané srnčí osolíme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a česnek, opepříme, důkladně promícháme a vytvoříme malé placičky o průměru asi 5 cm a vysoké 1 cm.

Srnčí koláčky upečeme na přepuštěném másle. Pak do zbylého omastku vmícháme papriku, podle potřeby osolíme.

Srnčí koláčky na talíři zalijeme paprikovou omáčkou. Srnčí koláčky podáváme s vařenou rýži nebo drobnými těstovinami.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Srnčí koláčky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.