Srnčí koláčky

1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 141409x
Sekané srnčí masíčko přelité paprikovou omáčkou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Maso zalijeme přepuštěným máslem a necháme v něm odležet 24 hodin. Srnčí maso pak vyjmeme, nasekáme nadrobno, ale nemeleme!

Sekané srnčí osolíme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a česnek, opepříme, důkladně promícháme a vytvoříme malé placičky o průměru asi 5 cm a vysoké 1 cm.

Srnčí koláčky upečeme na přepuštěném másle. Pak do zbylého omastku vmícháme papriku, podle potřeby osolíme.

Srnčí koláčky na talíři zalijeme paprikovou omáčkou. Srnčí koláčky podáváme s vařenou rýži nebo drobnými těstovinami.

autor receptu:

Srnčí koláčky

Počet přidaných receptů: 639

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Srnčí koláčky

Přidat příspěvek k receptu Srnčí koláčky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept