reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Srnčí játra ve smetanové omáčce

Recept na divoká smetanová játra.


  • 2,9

    890×

    2,9 890
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Játra naložíme na několik hodin do mléka. Pak je vyjmeme, otřeme suchou utěrkou, stáhneme z nich blánu a protkneme je nudličkami slaniny.

Na rozpáleném omastku játra rychle z obou stran opečeme, zalijeme vývarem a podusíme doměkka. Když jsou srnčí játra měkká, zalijeme je smetanou a citrónovou šťávou a ještě chvíli podusíme. Srnčí játra ve smetanové omáčce dochutíme solí, pepřem a vínem.

Srnčí játra ve smetanové omáčce podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Srnčí játra ve smetanové omáčce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.